*256 Bit SSL Sertifikası * Full Mobil Uyumlu * Full SEO Uyumlu
İsterseniz Mobil Uygulama Seçeneğiyle
Kore mutfağı son yıllarda dünya genelinde oldukça popüler hale geldi. Kore mutfağı ile ilgilenenlerin aklına ilk gelen yemeklerden biri Kimchi olabilir fakat Kore mutfağı çok daha geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu yazıda Japchae, Tranditionel Ssambap ve Kimbap tariflerinden bahsedeceğim.
Japchae, Kore mutfağının en popüler yemeklerinden biridir. Hazırlanışı oldukça kolaydır ve lezzetli bir yemeğe dönüşür. Japchae, mutfakta kalan sebzeler ile yapılabileceği gibi birçok çeşit et ile de yapılabiliyor. Japchae yapmak için kullanılan ana malzemeler; Farklı sebzeler, Şalgam, Soya sosu, Esmer şeker, Sarımsak, Çeşitli Etler, Soba ve Et Suyu’dur.
Tranditionel Ssambap, Kore mutfağının sağlıklı yemeklerinden biridir. Ssambap yapımı oldukça kolaydır ve hafif bir yemek olarak öğün aralarında tüketilmektedir. Ssambap yapmak için kullanılan malzemeler; Nohut, Domates, Kırmızı biber, Sarımsak, Kişniş, Kore Biberi, Bulgur, Yoğurt ve Su’dur.
Kimbap, Kore mutfağının en ünlü yemeklerindendir. Kimbap, İtalyan mutfağına fazlasıyla benzeyen bir yemektir. Kimbap yapmak için kullanılan malzemeler; Pirinç, Sorba sosu, Soya sosu, Üzüm sirkesi, Esmer şeker, Kim, Nohut, Soğan, Baharatlar ve Tuz’dur.
Kore mutfağından bahsedilirken ilk akla gelen lezzetlerden sadece birkaçıdır. Kore mutfağı hem sağlıklı hem de lezzetli lezzetler sunar. Kore mutfağı öğrenilmeye değer bir mutfaktır.
Kore mutfağı son yıllarda dünya genelinde oldukça popüler hale geldi. Kore mutfağı ile ilgilenenlerin aklına ilk gelen yemeklerden biri Kimchi olabilir fakat Kore mutfağı çok daha geniş bir yelpazeye sahiptir. Bu yazıda Japchae, Tranditionel Ssambap ve Kimbap tariflerinden bahsedeceğim.
Japchae, Kore mutfağının en popüler yemeklerinden biridir. Hazırlanışı oldukça kolaydır ve lezzetli bir yemeğe dönüşür. Japchae, mutfakta kalan sebzeler ile yapılabileceği gibi birçok çeşit et ile de yapılabiliyor. Japchae yapmak için kullanılan ana malzemeler; Farklı sebzeler, Şalgam, Soya sosu, Esmer şeker, Sarımsak, Çeşitli Etler, Soba ve Et Suyu’dur.
Tranditionel Ssambap, Kore mutfağının sağlıklı yemeklerinden biridir. Ssambap yapımı oldukça kolaydır ve hafif bir yemek olarak öğün aralarında tüketilmektedir. Ssambap yapmak için kullanılan malzemeler; Nohut, Domates, Kırmızı biber, Sarımsak, Kişniş, Kore Biberi, Bulgur, Yoğurt ve Su’dur.
Kimbap, Kore mutfağının en ünlü yemeklerindendir. Kimbap, İtalyan mutfağına fazlasıyla benzeyen bir yemektir. Kimbap yapmak için kullanılan malzemeler; Pirinç, Sorba sosu, Soya sosu, Üzüm sirkesi, Esmer şeker, Kim, Nohut, Soğan, Baharatlar ve Tuz’dur.
Kore mutfağından bahsedilirken ilk akla gelen lezzetlerden sadece birkaçıdır. Kore mutfağı hem sağlıklı hem de lezzetli lezzetler sunar. Kore mutfağı öğrenilmeye değer bir mutfaktır.
*256 Bit SSL Sertifikası * Full Mobil Uyumlu * Full SEO Uyumlu
İsterseniz Mobil Uygulama Seçeneğiyle