*256 Bit SSL Sertifikası * Full Mobil Uyumlu * Full SEO Uyumlu
İsterseniz Mobil Uygulama Seçeneğiyle
Bulaşıkçı, mutfak gibi yerlerde yemeklerin pişirilmesi ve sunulmasından sonra ortaya çıkan tabak, bardak, çatal, bıçak, tencere ve tava gibi mutfak eşyalarının temizliğiyle ilgilenen kişidir.Bulaşıkçılarda aranan en önemli özellikler, iş disiplini ve hijyen kurallarına uygun çalışabilmeleridir. Görevi mutfakta çalışan diğer personelin yükünü hafifletmek ve mutfak eşyalarının temiz ve hijyenik kalmasını sağlamaktır.Bulaşıkçılar, birçok sektörde çalışabilirler. Özellikle restoranlar, oteller, kafeler, yemek fabrikaları, okul ve hastaneler gibi mutfak gerektiren her yerde bulaşıkçılara ihtiyaç duyulabilir.Bulaşıkçılar genellikle çalışma saatleri biraz daha esnek olan ve sık sık mesai saatlerinde çalışabilen kişilerdir. Ayrıca, bulaşıkçılar tam zamanlı veya yarı zamanlı olarak çalışabilirler.Bulaşıkçı olmak için özel bir eğitim gerekmemektedir. Ancak, bazı işverenler, adayların daha önce deneyimli olmalarını tercih edebilirler.
*256 Bit SSL Sertifikası * Full Mobil Uyumlu * Full SEO Uyumlu
İsterseniz Mobil Uygulama Seçeneğiyle