• 0216 488 01 91
  • destek@sonsuzbilgi.com.tr

E-Ticaret Premium

Basit, Hızlı, Etkili ve Mükemmel bir E-Ticaret Siteniz Olsun

*256 Bit SSL Sertifikası * Full Mobil Uyumlu * Full SEO Uyumlu
İsterseniz Mobil Uygulama Seçeneğiyle



Cinnamomum filipedicellatum

Adı : Cinnamomum filipedicellatum

Cinnamomum filipedicellatum, Lauraceae ailesine ait bir bitki türüdür. Doğal olarak Myanmar ve Tayland'da yetişir ve ağaçların yüksekliği 5-6 metreye ulaşabilir. Bitki, genellikle çay, baharatlar ve tıbbi amaçlar için kullanılan baharatlı kabuklu bir bitkidir.
Cinnamomum filipedicellatum, diğer türlerden biraz farklıdır çünkü kabuğu kokulu ve tatlımsıdır. Aynı zamanda sağlığa da faydalıdır. Antioksidan ve antienflamatuar özellikleri vardır ve safra akışını arttırarak sindirimi iyileştirir. Ayrıca, diyabet hastaları için kan şekeri seviyelerini düşürmeye ve kalp sağlığını korumaya yardımcı olabilir.
Kabuk, geleneksel olarak çay ve tatlandırıcı olarak kullanılır. Ayrıca, baharat olarak yemeklere veya tatlılara dahil edilir. Bitkinin yaprakları da, çay yapımı için kullanılabilir ve antioksidanlar ve anti-kanser özellikleri açısından zengindir.
Cinnamomum filipedicellatum, tıbbi özellikleri nedeniyle çeşitli ilaç formlarında kullanılabilir. Öksürük, soğuk algınlığı, tansiyon ve hafıza güçlendirici ilaçlarda kullanılır. Ayrıca, ayak tırnaklarından kaynaklanan enfeksiyonların tedavisinde de etkilidir.
Tüm bu faydaları nedeniyle, Cinnamomum filipedicellatum, Asya'daki birçok ülkede popüler bir bitki haline gelmiştir. Bitki, Asya mutfağında yaygın olarak kullanılan bir baharat ve ayrıca takviye edici gıdalarda ve tıbbi ilaçlarda kullanılır.

Cinnamomum filipedicellatum


Adı : Cinnamomum filipedicellatum

Cinnamomum filipedicellatum, Lauraceae ailesine ait bir bitki türüdür. Doğal olarak Myanmar ve Tayland'da yetişir ve ağaçların yüksekliği 5-6 metreye ulaşabilir. Bitki, genellikle çay, baharatlar ve tıbbi amaçlar için kullanılan baharatlı kabuklu bir bitkidir.
Cinnamomum filipedicellatum, diğer türlerden biraz farklıdır çünkü kabuğu kokulu ve tatlımsıdır. Aynı zamanda sağlığa da faydalıdır. Antioksidan ve antienflamatuar özellikleri vardır ve safra akışını arttırarak sindirimi iyileştirir. Ayrıca, diyabet hastaları için kan şekeri seviyelerini düşürmeye ve kalp sağlığını korumaya yardımcı olabilir.
Kabuk, geleneksel olarak çay ve tatlandırıcı olarak kullanılır. Ayrıca, baharat olarak yemeklere veya tatlılara dahil edilir. Bitkinin yaprakları da, çay yapımı için kullanılabilir ve antioksidanlar ve anti-kanser özellikleri açısından zengindir.
Cinnamomum filipedicellatum, tıbbi özellikleri nedeniyle çeşitli ilaç formlarında kullanılabilir. Öksürük, soğuk algınlığı, tansiyon ve hafıza güçlendirici ilaçlarda kullanılır. Ayrıca, ayak tırnaklarından kaynaklanan enfeksiyonların tedavisinde de etkilidir.
Tüm bu faydaları nedeniyle, Cinnamomum filipedicellatum, Asya'daki birçok ülkede popüler bir bitki haline gelmiştir. Bitki, Asya mutfağında yaygın olarak kullanılan bir baharat ve ayrıca takviye edici gıdalarda ve tıbbi ilaçlarda kullanılır.


E-Ticaret Premium

Basit, Hızlı, Etkili ve Mükemmel bir E-Ticaret Siteniz Olsun

*256 Bit SSL Sertifikası * Full Mobil Uyumlu * Full SEO Uyumlu
İsterseniz Mobil Uygulama Seçeneğiyle


Cinnamomum filipedicellatum baharat kabuk çay antioksidan antienflamatuar diyabet kalp sağlığı tıbbi bitki