• 0216 488 01 91
  • destek@sonsuzbilgi.com.tr

Restoran Web Siteniz Olsun!

Üstelik QR Kod Menü Sistemi de Hediyemiz.

Sınırsız Menü, Sınırsız Yemek, SSL Sertifikası, Full Mobil Uyumlu, Full SEO Uyumlu
ve Daha bir çok özellik. Bugün kullanmaya başlayın.



Cinnamomum osmophloeum

Adı : Cinnamomum osmophloeum

Cinnamomum osmophloeum, Cinnamomum türünden bir ağaç türüdür ve genellikle Tayvan adasında ve çevresinde bulunur. Orta büyüklükteki ağaçlar güneşli nemli yerlerde yetişir ve 20 metre yüksekliğe kadar büyüyebilirler.
Bu ağacın özlü kabuğu kekikten turuncumsu-kahverengiye kadar ince bir tabaka ile kaplandığından, genellikle tatlı kekik” olarak da adlandırılır. Kokusu hafiftir ve tatlı bir koku verir. İnsanlar tarafından geleneksel olarak kullanılan böceklerin savunmasında ve baharat olarak kullanılan kabuklarından elde edilen uçucu yağlar da dahil olmak üzere birçok sağlık yararına sahiptir.
Cinnamomum osmophloeum, gıda endüstrisinde ve aromaterapi alanında yaygın olarak kullanılmaktadır. Tayvanlılar üzerinde yüksek derecede önem taşıyan bir bitki olarak, meyveler, yapraklar ve kabuklar gibi birçok kısımdan yararlanılmaktadır.
Geleneksel olarak üst solunum yolu enfeksiyonları, safra kesesi rahatsızlıkları, ülser ve diğer çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılmıştır. Ayrıca araştırmalar, Cinnamomum osmophloeum’un antioksidan, antienflamatuar, antimikrobiyal ve antitümör özellikleri olduğunu göstermiştir.
Sonuç olarak, Cinnamomum osmophloeum, ilaç, gıda ve kozmetik endüstrilerinde yaygın olarak kullanılan değerli bir bitkidir. Bu bitki, sağlık ve zindelik dramları için kullanılabilecek birçok faydalı bileşen içerir.

Cinnamomum osmophloeum


Adı : Cinnamomum osmophloeum

Cinnamomum osmophloeum, Cinnamomum türünden bir ağaç türüdür ve genellikle Tayvan adasında ve çevresinde bulunur. Orta büyüklükteki ağaçlar güneşli nemli yerlerde yetişir ve 20 metre yüksekliğe kadar büyüyebilirler.
Bu ağacın özlü kabuğu kekikten turuncumsu-kahverengiye kadar ince bir tabaka ile kaplandığından, genellikle tatlı kekik” olarak da adlandırılır. Kokusu hafiftir ve tatlı bir koku verir. İnsanlar tarafından geleneksel olarak kullanılan böceklerin savunmasında ve baharat olarak kullanılan kabuklarından elde edilen uçucu yağlar da dahil olmak üzere birçok sağlık yararına sahiptir.
Cinnamomum osmophloeum, gıda endüstrisinde ve aromaterapi alanında yaygın olarak kullanılmaktadır. Tayvanlılar üzerinde yüksek derecede önem taşıyan bir bitki olarak, meyveler, yapraklar ve kabuklar gibi birçok kısımdan yararlanılmaktadır.
Geleneksel olarak üst solunum yolu enfeksiyonları, safra kesesi rahatsızlıkları, ülser ve diğer çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılmıştır. Ayrıca araştırmalar, Cinnamomum osmophloeum’un antioksidan, antienflamatuar, antimikrobiyal ve antitümör özellikleri olduğunu göstermiştir.
Sonuç olarak, Cinnamomum osmophloeum, ilaç, gıda ve kozmetik endüstrilerinde yaygın olarak kullanılan değerli bir bitkidir. Bu bitki, sağlık ve zindelik dramları için kullanılabilecek birçok faydalı bileşen içerir.


Ankara Plaket İmalatı

Tüm Plaket ihtiyaçlarınız için Buradayız!

Kristal, Ahşap, Bayrak.. Plaket ihtiyaçlarınıza Mükemmel çözümler üretiyoruz.


Cinnamomum osmophloeum Tayvan özellikleri sağlık yararları gıda endüstrisi antioksidan antienflamatuar antimikrobiyal antitümör